Fagsamling med Norsk Sentrumsutvikling

08.03.2024
Denne uken inviterte NSU til fagsamling i Oslo Handelstands Forening sine lokaler midt på Karl Johan. «Bylivsgjengen» Tale og Anette tok turen for å hente inspirasjon og utveksle ideer og erfaringer med andre byer i landet.
Seniorrådgiver i Virke, Lasse André Paulsen, startet samlingen med å presentere Virkes Handelsrapport med statistikk og ferske tall fra retail-databasen deres. Thomas Cook fra Oslo Arkitekturenniale snakket om byutvikling og hvordan bygulvet bygger destinasjoner. Deretter dykket vi ned i gode eksempler på hvordan vi selv kan påvirke utviklingen. 

Adferdspsykolog Irmelin Bergh fra Nudgelab trakk frem nudging som virkemiddel og det ble presentert spennende prosjekter over det ganske land- alt fra «all inclusive living» i Pedersgata i Stavanger til «1 dag i Oslo= 1 dag i Oslobukta». Vi var så heldige at vi rakk en byvandring til nettopp Oslobukta, og fikk dermed oppleve hvordan en hårete visjon ble til en suksess og virkelighet.

Våre utsendte vekslet mellom anerkjennende nikk seg imellom til å dokumentere heftig med både bilder og blekk. Dagen i Oslo ble dermed en perfekt oppladning til gjennomgåelse av vår egen Handelsstrategi dagen etter. Med tips, erfaringer, massevis av inspirasjon og gode samtaler i sekken, gleder oss til å kna ideer videre og se hva mer vi kan få til sammen i år!
Fagsamling med Norsk Sentrumsutvikling
Byvandring i Oslo
Byvandring i Oslo med Norsk Sentrumsutvikling.