Er du klar for folkefest i hoppbakken?

Bli med på VM i skiflyging i Vikersund lørdag 12. mars.  Hoppfesten starter på Magazinet - Quality Hotel Grand Kongsberg.  Vi lover en innholdsrik dag med luftige svev, gode hopphistorier og topp stemning!

Festen starter kl. 11.30


Da åpner dørene og kranene på Magazinet.  Det blir mingling i godt selskap, og Magne Braathen forteller om "Vikersundbakken og Kongsberghopperne - de lange linjer" før avreise til Vikersund.
Klokka 13.30 går bussen fra Kongsberg, og vel fremme på Vikersund rekker vi å se noe av prøveomgangene før selve konkurransen starter kl. 16.30.

Tilbake på Kongsberg utpå kvelden (ca kl. 21.00) fortsetter festen på Cafe Pi

For kr. 535,- (ink. mva) får du VM-billett i Vikersundbakken, buss tur/retur, litt å spise før avreise til Vikersund og inngang til Skimuseet og Bergverksmuseet hele mars.

Se hele programmet og meld deg på her..

Kongsberg Næringsforum ønsker å styrke samarbeidet i regionen, som her med Vikersund. Ved å spre informasjon om  hverandres aktiviteter vil vi effektivt nå bredere ut med våre arrangement fremover.

Vi håper invitasjonen til en sosial sammenkomst før, og gjerne etter Skiflygings-VM faller i smak. Frist for påmelding er onsdag 9. mars.