En ellevill partnerstrategi tar form

21.09.2023
Det er nå du må hoppe på Agenda-flyet!
Kongsberg Agenda har vokst i rekordfart og vi har ingen planer om å gire ned i 2024. Nytt av året en gjennomtenkt partnerstrategi som skal oppleves både profesjonell, nyttig og innbydende. Strategien formes for å gi best mulig utbytte for våre samarbeidspartnere, oss selv og de som skal oppleve Kongsberg Agenda som besøkende. Her er en første smakebit på hva det jobbes med:
 

Norges viktigste teknologifestival

Når Wivi-Ann, Sverre og Tale oppsummerer hva strategien i korte trekk jobber mot, kan vi vel si at begrensningene er utelatt: 

Vi skal ha med de ledende teknologibedriftene, relevante interesseorganisasjoner og kompetanseaktørene i Norge for å ta posisjonen som Norges viktigste teknologifestival innen alle bransjer. Partnerne gir Agenda troverdighet, innhold og gjennomføringsressurser, derfor jobber vi aktivt fremover for å bli årets høydepunkt for nettopp disse aktørene. Vi skal også sikre lokal forankring gjennom lokalt partnerskap. Kongsberg Agenda skal bli, og allerede i 2024 være, en ellevill teknologiopplevelse som partnerne våre er stolte av å være en enormt viktig del av. 
 

Fire nivåer  

Partnerstrategien bygger på fire nivåer som skaleres etter hva slags økonomisk bidrag aktøren ønsker å legge i potten. Jo mer penger, jo flere goder. Ganske så rett frem. Denne oversikten skal gjøre det lettere for begge parter å sørge for at forventningene innfris både før, under og etter arrangement. Innholdet i nivåene skreddersys i disse dager. 
 

Rekker vi flyet? Det er opp til deg!

I kulissene jobbes det også med en partnertur som vil feie de fleste av banen. Får vi dette i land, blir det rett og slett helt Texas! Dette bæres ene og alene av hvor raske vi er med å få årets partnere inn på lista. Har du allerede skjønt at Kongsberg Agenda 2024 er noe du bare MÅ være med på? Ja da er det ingen grunn til å vente med å ta kontakt. Spent på hvor vi satser på å reise? Hintet ligger gjemt ett sted i denne teksten. 

Bli med på moroa da vel! 
 
En ellevill partnerstrategi tar form