Du verden for et engasjement rundt julegatene

Kongsberg Næringsforum har i alle år påtatt seg koordineringen med å pynte byen til jul, alt fra innsamling av midler til innkjøp, oppheng og vedlikehold av julelysene.
I 2012 fornyet vi all belysning, og resultatet ble en nydelig julepyntet by. Etter 9 år begynner julegatebelysningen nå å bli slitt, og mye av materiellet er modent for utskiftning. Alle lysene i trærne i Skolegata må skiftes ut i år, i tillegg bør det investeres i girlandere.  

Som tidligere år har vi bedt byens næringsliv og gårdeiere om et bidrag, og vi har fått inn nærmere 90.000 kr så langt. I tillegg opprettet en privatperson en Spleis for vedlikehold av julegatene, som i skrivende stund har innbrakt over kr. 25.000,-. Det er helt fantastisk!  

Sistnevnte beløp vil isin helhet gå til fornying av belysningen i trærne i Skolegata. Skulle beløpet overstige kostnadene, vil vi bruke noe av det overskytende til en oppgradering på Vestsiden. Her er det satt i gang et privat initiativ for å få stjerner i stolper i gatene rundt Nytorget, noe vi ønsker å støtte økonomisk om mulig.

Er det en ting vi trenger ekstra i år, er det lys og varme.

Her finner du Spleis'en til julegatene >
Du verden for et engasjement rundt julegatene
Julegatene i Kongsberg
I år trenger vi litt ekstra lys og varme