Den første uka i det nye året oppsummert

06.01.2023
Etter at vi kom oss gjennom den første mandagen i det nye året, har det vært full gass hos oss her på Kirketorget 4.
Snø, snø og atter snø beskriver vel denne uka ganske godt. I tillegg til våre vanlige oppgaver, har vi måkt og måkt!  Mange har sikkert kjent på svak irritasjon over ufremkommelige gater og fortau, men vi oppfordrer alle til å vise tålmodighet og raushet for de som rydder byen for oss.  De jobber døgnet rundt, og prøver å rekker over så mye som mulig så raskt de bare kan.

Onsdag ettermiddag og kveld inviterte NHO Viken Oslo til sin årlige regionale møteplass.  Innblikk i ulike bedrifters hverdag, med deres muligheter og utfordringer, var første del av programmet.  Deretter var det hyggelig mingling og prat med kollegaer fra vår region.  

Torsdag gikk den store NHO-konferansen av stabelen i Oslo Spektrum. Tema i år var URO, og det ble debattert fra mange ulike vinkler.  Noen av stikkordene som gikk igjen hele dagen var; vi er midt oppe i den perfekte stormen, mange uromomenter treffer oss samtidig, uro skaper også mange nye muligheter og setter fart på utviklingen, i urolige tider trenger vi det vi kan av forutsigbarhet og tydelige rammer.  Vi anbefaler dere å se hele eller deler av programmet som også ble streamet her > 

Fredag var det arbeidsmøte med programkomiteen for Kongsberg Summit.  Selv om vi nå vil være under Kongsberg Agenda-paraplyen, vil Summit'en som brand bestå i ny drakt. Det som tidligere var en heldagskonferanse tilpasses nå formatet i Kongsberg Agenda, og det betyr blant annet flere korte programposter. Vi vil gi deltagerne anvendbar kunnskap med et tydelig budskap og med høy kvalitet, med  temaer som inviterer til ærlige samtaler som utfordrer både deltagere på scenen og i salen. Vi gleder oss til å presentere programmet i slutten av februar!

Tale, Irene og Wivi-Ann hadde planmøte for å forberede og fordele oppgaver innenfor bylivsatsningen vår.  Hvilke aktiviteter skjer når? Hvem er samarbeidspartnerne våre i neste kampanje for å få flere besøkende til byen? Hvordan går det med de ulike arbeidsgruppene som vi har satt i sving?  Mange ting å ta tak i - men vi bretter opp ermene og satser på stor delaktighet fra medlemsbedriftene våre for å gjøre Kongsbergs byliv enda bedre!
Den første uka i det nye året oppsummert
Wivi-Ann har vært på NHO's årskonferanse.
Nyttårsforsett
Wivi-Anns nyttårsforsett er å bli en aktiv trimmer, og oppfordrer alle til å komme seg over dørstokken og ut i bevegelse :)
Heidi måker
Heidi tok ansvar for at trappa vår skulle være fremkommelig!