De første ukene oppsummert

19.01.2024
Det har ikke vært noen rolig start på det nye året :)  
Linn Djønne hadde sin første arbeidsdag hos oss onsdag 3. januar.  Mange av dere kjenner henne sikkert som debattredaktør i Laagendalsposten, og ikke minst gjennom podcastene "Takk for at du deler".  Nå har hun flyttet inn hos oss, og er i full gang med opplæring i diverse systemer og har allerede rukket å delta på mange møter.  Mandag 8. januar var hun på Stortinget sammen med representanter fra industrien, mens tirsdag morgen stekte hun vafler for gjengen som deltok på «Forum for byliv» i våre lokaler. Arbeidsoppgavene er med andre ord varierte.  Nå skal Linn jobbe videre med Kongsberg Agenda, Kongsbergskolen og Industrilederforum.  Vi er henrykte over å ha fått Linn med på laget, og hun har allerede markert seg som en særdeles trivelig kollega og et friskt tilskudd til gjengen her.

Tirsdag 9. januar samlet Tale og Anette en stor bylivs-gjeng til vaffelfrokost og forum.  Denne morgenen var det Aktivitetsplan for Byliv 2024 som skulle spikres - et nyttig verktøy i hverdagen for både butikker, restauranter og opplevelsesbedriter. 

Onsdag morgen var det frokostmøte "Er vi klare for 400-årsfesten?".  Prosjektleder for jubileumsfeiringen, Laura Sletbak, hadde kaffen og kanelsnurrene klare når Glogerfestivalen, Snowstock/K-Games, Kongsbergmarken, Kongsberg Agenda og Jazzfestivalen sto på scenen for å fortelle en fullstappet sal om hva som planlegges i 2024.  Det hele sparkes i gang 24. januar med et storslagent show på Kirketorget.

Anette og Linn var ute og luftet seg onsdag denne uken. De dro til Drammen på bransjetreff for handel- og servicebransjen som ble arrangert av Næringsforeningen i Drammensregionen. Her ble det blant annet diskutert om det er enklest å stå alene eller om det kan være nyttig å gjøre noe sammen, samtidig som de møtte mange kjente og ukjente på tvers av kommunegrensene. Turen ble kanskje litt vel strabasiøs på grunn av været og toginnstillinger, men begge var enige om det var verdt turen.

Anette og Linn var dog ikke de eneste som slet med trafikkale problemer...  Sjefen sjøl, Wivi-Ann, slet grundig med å komme seg avgårde på sitt lenge planlagte cruise til Antarktis.  Men nesten et døgn etter skjema fikk vi beskjed om at "joda, de kom til å rekke båten" :)  Vi ønsker henne riktig god tur!
De første ukene oppsummert
Linn K. Djønne er siste tilskudd til KNF-stammen.  Hun begynte 3. januar, og er allerede i full gang med nye oppgaver.
Foto: Anna Jacobsen