Byens Det skjer-kalender har tredoblet besøket

08.02.2023
Byens felles "Det Skjer"-Kalender har hatt en voldsom økning fra litt over 5000 årlige besøk i 2021, til nesten 14000 i 2022.
Etter pandemien har både besøk til kalenderen, men også antall arrangementer økt voldsomt. Det er tydelig at det skjer mye i Kongsberg om dagen. 

Kalenderen som er et samarbeid mellom Vekst i Kongsberg, Kongsberg Næringsforum og Laagendalsposten, har til hensikt å synliggjøre alt som skjer i byen av små og store arrangementer - i alle kategorier.
 

Alt på étt sted

Ved å samle alt på étt sted blir det enklere for folk å se hva som skjer, og arrangmentene får hjelp til markedsføringen. 

Kalenderen er bare ett av flere eksempler på hvorfor er det så viktig å samarbeide om én felles nettside for byen.  Arbeidet med www.kongsberg.no er ressurskrevende og det er viktig at byens aktører spiller web-siden god.  De sosiale mediekanalene til www.kongsberg.no er også i god vekst, noe som er viktig for å dytte informasjon og påminnelser ut til alle som følger siden. På den måten kan ingen hevde at det skjer lite i Kongsberg.

Kalenderen er synlig både på www.kongsberg.no og laagendalsposten.no. Det er gratis å registrere arrangementer.