ASVO ble årets Servicebedrift

Vi gratulerer ASVO-Kongsberg med hedersbetegnelsen Årets Servicebedrift i Kongsberg 2020.
Engasjementet har vært stort med mange forslagsstillere og mange som har vært inne og stemt på de nominerte bedriftene. ASVO var en av fem bedrifter som ble plukket ut blant publikums forslag på til sammen over 40 bedrifter, og 34% av de som deltok i undersøkelsen stemte på ASVO som vinner av årets servicepris.
 

Resultatene viser en soleklar vinner


Gode tilbakemeldinger på alle områder gjør ASVO til en klar vinner av årets pris. Kommentarene fra de som har stemt på ASVO viser at befolkningen i Kongsberg legger vekt på evnen til å ta vare på både medarbeidere og kundene, og at bedriften har engasjerte ansatte, god service og samfunnsengasjement.

Hensikten med Serviceprisen er å løfte frem service som et viktig virkemiddel for å skape en attraktiv by for innbyggere og gjester. Engasjement og interesse for de produktene en selger og for å skape gode opplevelser for kunder og gjester er avgjørende for at en skal kunne yte god service.

Juryen har analysert resultatene av avstemmingen der Laagendalspostens lesere har vært inne og vurdert alle de nominerte bedriftene gjennom fem spørsmål om service, og avgitt sin stemme til den bedriften de mente burde vinne prisen.

Juryen håper at ASVO gjennom denne prisen får inspirasjon til å jobbe videre for å skape en arbeidsplass preget av kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som yter god service overfor deres kunder.
ASVO ble årets Servicebedrift
Jane Midtbø leder ASVO
Resultater ASVO
Resultatene viser en soleklar vinner.