Arendalsuka - en kilde til inspirasjon og innovasjon for KNF og Kongsberg Agenda

25.08.2023
Arendalsuka, midtpunktet for politiske diskusjoner og engasjement, var for oss i KNF mer enn bare et sted for debatter. Det ble en kilde til inspirasjon, nettverksbygging og lærdom for oss som jobber med Kongsberg Agenda.
Den årlige begivenheten, trekker deltakere fra hele landet, og skaper et miljø for utveksling av ideer og ikke minst partnerskapsbygging.

For KNF var turen til Arendalsuka et strategisk trekk for å gi friske perspektiver til planleggingen av neste års Kongsberg Agenda. Vi sugde til oss innsikt og ideer fra ulike sesjoner og samtaler.  Erfaringene fra Arendalsuka skal vi helt klart bruke i programutvikling og arrangementsplanleggingen. 

Mens inspirasjon var den primære hensikten med besøket, bød deg seg også unike muligheter for oss til å knytte nye forbindelser med potensielle sponsorer og samarbeidspartnere. Atmosfæren på Arendalsuka er jo en ideell ramme for bli kjent med aktører som kan ha en interesse i hva vi sysler med her på Kongsberg.

I tillegg til å delta på ulike foredrag og debatter, brukte vi også oppholdet til strategisamling og plandag for KNF internt.  Det er noe med å komme seg litt bort - idéene kommer litt lettere, kreativiteten sitter litt løsere og ikke minst styrker det samholdet oss i mellom.  Nå er vi tilbake med mange gode ideer både til oppgaver, mål og en mer effektiv hverdag internt. 
Arendalsuka - en kilde til inspirasjon og innovasjon for KNF og Kongsberg Agenda
Stemningen i Arendal var upåklagelig.
Bikkja
Om Espen Barth Eide kommer til Agenda neste år vites ikke, men vi har blitt lovet besøk av "bikkja" :)