Home print

Yrkesmesse Kongsberg 2020

Kongsbergskolen inviterer til Yrkesmesse torsdag 17. september kl. 09.30 – 15.30 i Idrettshallen i Kongsberg.

Målet med Yrkesmessa er å gjøre ungdom kjent med næringslivet i regionen og de mulighetene som vil være for å få en fremtidig arbeidsplass i sin egen region. Yrkesmessa skal synliggjøre hva som finnes av fag/yrker og muligheter innen privat og offentlig sektor i Kongsberg og omegn.

Vi ønsker å invitere deg/din bedrift til å ha stand på Yrkesmessa

Som stand-deltaker har du en viktig jobb å gjøre for å «selge» yrket ditt;
– Hva inneholder yrket du representerer – hva er jobben?
– Hvilken utdannelse og karrierevei kan en velge for å komme dit?

Dere vil få tilgang til bord og stol. I søknadsskjemaet vil det være mulig å komme med spesielle ønsker, eks behov for veggplass. Tunge ting trenger gulvbeskyttelse. Det koster ingenting å være med. Som stand-deltaker vil du bli tildelt en forberedt plass i lokalet hvor vi har tatt mest mulig hensyn til sammenhenger mellom yrker, få til en god eksponering og god «trafikkavvikling». Vi sørger for merking av lokalet og de enkelte stands. Still gjerne opp i antrekk som representerer yrket, eks. uniform. Dersom du har utstyr og brosjyrer som illustrerer yrket og utdanningsveien, ta gjerne med dette.

Det blir premiering av beste stand.

Det vil være salg av kaffe og noe enkelt å bite i. Vi avholder felles lunsjpause.

Som tidligere år kommer elevene fra ungdomsskolen i grupper. I tillegg har vi «åpent hus» for elever fra videregående skole, foreldre og andre interesserte gjennom hele dagen.

SØK OM STANDPLASS HER INNEN 25. MAI