Home print

Vi inviterer til 30-års jubileum og årsfest

Når Kongsberg Næringsforum skal feire 30 år i næringslivets tjeneste vil vi invitere alle våre medlemmer til en storslått fest!

Tid: Torsdag 26. mars kl. 18.00
Sted: Magazinet, Quality Hotel Grand Kongsberg

Kongsberg Nærings- og Handelskammer ble etablert 26. april 1990. Siden den gang har vi vært gjennom en rekke endringer. Vi har vokst betraktelig både i antall ansatte og i virkeområde ved at både Sølvbyen og Kongsberg Turistservice har blitt en del av oss.

Denne kvelden vil vi hedre de som har vært med på å gjøre en betydelig innsats, og bidratt til at Kongsberg Næringsforum er hva vi er i dag. Vi vil ta et tilbakeblikk på vår etterhvert rikholdige historie, og vi vil se fremover på hvor dagens KNF er på vei!

For åttende gang skal vi dele ut serviceprisen til en lokal bedrift som har utpekt seg ved å gi ekstra god service og kundebehandling, og vi tildeler KNFs Hederspris til en person som har arbeidet for Kongsbergs næringsliv utover egen virksomhet og egeninteresse, og satt spor også utenfor egen bransje.

Ta med kollegaer og gode medarbeidere når vi ønsker velkommen til et festpyntet lokale med middag, godt drikke, taler og festivitas!

Pris: kr. 990,- pr. person (eks. mva.). Inkluderer 3-retters middag med valgfri drikke (vin, øl el. mineralvann).

Fra utdelingen av Serviceprisen 2019.