Home print

“Vekst i Kongsberg” samler kommunikasjonsbransjen

 title=

Håvard Fossbakken – strategi og omdømmesjef i Kongsberg Kommune og leder av styringsgruppen. Wivi-Ann Bamrud fra Kongsberg Næringsforum og Sverre Engelstad – prosjektleder og kommunikasjonsansvarlig.

Det felles satsingsprosjektet til Teknologibyen Kongsberg, Vekst i Kongsberg, har tatt initiativ til å samle alle kommunikasjonsaktører i Kongsberg. Formålet med dette er å få alle aktørene med som partnere i prosjektet, samt å styrke bransjen i seg selv.

Det er en veldig spennende bransje som spenner fra de store globale teknologiselskapene til enkeltmannsforetak. Her er det alt fra kommunikasjonsdirektører til fotografer og journalister, en utrolig spennende miks med mye verdifull kompetanse – sier prosjektleder og kommunikasjonsansvarlig i prosjektet Sverre Engelstad. Det er en målsetning å bruke mest mulig lokale krefter som bidragsytere inn i prosjektet.

Arbeidet videre for denne gjengen vil starte umiddelbart med å lage en god kommunikasjonsplan, og deretter iverksette forskjellige tiltak. Vekst i Kongsberg handler mye om kommunikasjon. Teknologibyens kvaliteter må synliggjøres på en bedre måte enn tidligere og vi må alle fortelle de samme historiene. På denne måten bygger vi merkevaren Teknologibyen Kongsberg over tid.

Onsdag 28.august var nærmere 30 aktører samlet hos Kongsberg Næringsforum. Det er utrolig moro å se at interessen for å bidra til Vekst i Kongsberg er så stor – sier Wivi-Ann Bamrud. Alle aktørene kom med sine innspill til arbeidet videre og hvilke områder de ønsket å bidra på. Lokalt engasjement og patriotisme er viktige stikkord for å yte det lille ekstra for Kongsberg. Vi trenger de kreative kreftene til idédugnader og det er også mye av tanken bak partnerskap. Men prosjektet skal ikke være rén dugnad. Målet er at alle aktørene får betalte oppdrag med leveranser inn i prosjektet.

Vekst i Kongsberg er nå i full gang og det vil utover høsten komme synlige resultater på arbeidet.