Home print

Vekst i Kongsberg med jazzstand

 title=

Under årets jazzfestival skal Vekst i Kongsberg og satsingen på å tiltrekke seg flere innbyggere som har fått tittelen Velkommen Hjem, ha en stand i byen. Hensikten er å starte arbeidet med å komme i kontakt med målgruppa som er tilstede under festivalen som er fristet av tanken på å flytte til Kongsberg.

I første omgang er det unge voksne, alder 25-35 med en tilknytning til Kongsberg fra før som vi sikter oss mot. Vi mener det er en stor sannsynlighet for at disse er i Kongsberg disse dagene og da ønsker vi å komme i kontakt med dem.

På standen ønsker vi besøk fra målgruppen for å ta en prat om jobbmuligheter, boligdrømmen og ellers de muligheter som Kongsberg har å by på. Det er også ønskelig at de svarer på en kort markedsundersøkelse og samtidig legger igjen navn og nummer så de kan motta informasjon om Kongsberg i tiden fremover. Disse personene vil også være en referansegruppe som vi kan teste ut de ulike budskapene på. De som svarer på markedsundersøkelsen og legger igjen navn og nummer vil være med i trekningen av ulike gavekort som kan brukes på opplevelser i Kongsberg. Standen vil være på enden av brua mot Kølabånn.

Igangsettingen av Vekst i Kongsberg kommer tett på årets jazzfestival, men det er viktig å starte arbeidet selv om ikke alle detaljer er klarlagt.

Standen vil bli bemannet av Håvard Fossbakken, Sverre Engelstad(prosjektleder) og andre fra Kongsberg Næringsforum