Home print

Treff for opplevelses- og serveringsbransjen

Som en «kick off» til vinterferien inviterte Forum for Opplevelser med seg Forum for Serveringssteder til et sosialt og uhøytidelig bransjetreff fredag 21. februar.

Vi var over 30 personer som møttes på Krona Kino der Aass Bryggeri ved Gard Karlsnes hadde et foredrag om ølbrygging. Foredraget inkluderte også mulighet for å smake på de gode sakene som brygges i Drammen. 
Quality Hotel Grand sørget for at vi fikk i oss litt mat før smakingen startet.

Etter foredraget bød Krona Kino på premiere på nyinnspillingen av filmen «Fjolls til Fjells», og selvsagt popcorn og brus ved siden av. Filmen ble svært godt mottatt av oss som var tilstede, og spesielt de ansatte i hotellbransjen humret nok litt ekstra av flere episoder det var lett å kjenne seg igjen i.

Turen gikk deretter til Energimølla for å delta på Pub Quiz der vi delte oss inn i to lag og fant hvert vårt bord i et relativt fullt lokale. Moro å se at quiz fenger så mange. Det stod heller ikke på innsatsen fra våre to lag «Løva» og «Humla», selv om alle deltagende lag på Mølla denne kvelden måtte se seg slått av «Grinebiterne» etter tre lange runder.

Det «offisielle programmet» ble avsluttet på Energimølla, og tilbakemeldingene fra deltagerne var dette var riktig så vellykket, og at de gjerne vil gjenta slike sosiale sammenkomster hvor vi knytter tettere bånd mellom aktørene i bransjen.