Home print

Sverre Engelstad er vår nye kollega

Etter en omfattende rekrutteringsprosess, har vi gleden av å ønske Sverre Engelstad velkommen på laget i Kongsberg Næringsforum!

Sverre Engelstad er en ekte Kongsberg patriot. Etter mange år som softwareutvikler på KDA og gründer av egne medieselskaper kjenner han byen, industrien og næringslivet godt.

I 2008 var Sverre en av initiativtakerne til Kongsbergfilm prosjektene, og sier at det å på nytt få være med på prosjekter som skal fronte byen utad er utrolig spennende.

– Jeg har mange tanker rundt hvordan byen og de ulike aktivitetene bør kommunisere sitt budskap, sier Sverre.  Etter mange år som (visuell) kommunikasjonsrådgiver mot industrien, prosjektleder, salg -og markedssjef, daglig leder, eier, styremedlem og filmfotograf innen industriell visualisering har han opparbeidet god kompetanse på strategisk og utførende kommunikasjon og markedsarbeid. – Jeg vet at man må ta initiativ selv hvis noe skal bli gjort!

Sverre skal jobbe med forskjellige prosjekter for utvikling og vekst i næringslivet i Kongsberg, og starter i jobben allerede 4. mars. Vi ser fram til å få han som vår kollega.