Home print

Stor interesse for ViK Partnerfrokost

 title=

Onsdag 17.juni var mange av de 28 partnerbedriftene i Vekst i Kongsberg, samlet på Quality Hotel Grand til den første partnerfrokosten for Vekst i Kongsberg.

Slike partnerfrokoster skal arrangeres 4-6 ganger årlig, og hensikten er å bygge merverdi for partnerbedriftene. Forskjellige temaer vil stå på agendaen, og disse møtene skal også bidra til å styrke intern kommunikasjonen i prosjektet.

På onsdagens møte informerte strategi og omdømmesjef i Kongsberg Kommune Håvard Fossbakken om at vekstmålene til Vekst i Kongsberg står fast trass i den vanskelige tiden vi er inne i, og la også vekt på at det var svært hyggelig og endelig kunne samles igjen.

Kommunikasjonsansvarlig i Vekst i Kongsberg Sverre Engelstad orienterte om hvordan det går med «Flytt til Kongsberg» kampanjen som nå har pågått ca. 14 dager i sosiale medier, og fortalte også om andre kommunikasjonstiltak som vil pågå utover i 2020. Prosjektet informerte også om at det mest sannsynlig over sommeren blir noe av de planlagte fysiske arrangementene for innbyggervekst.

Det ble til slutt tatt en runde rundt bordet for å høre status fra de ulike bransjene, og hvilke temaer som kunne være interessante for partnerbedriftene å sett på agendaen i møtene som kommer fremover.

Les mer om prosjektet her >