Home print

Personvernerklæring

 title=

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for Kongsberg Næringsforum SA (org.nr. 958 893 000) som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Kongsberg Næringsforum samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden. Informasjon som innhentes:

◊ Fornavn og etternavn
◊ Telefonnummer
◊ E-postadresse
◊ Tittel
◊ Postadresse

Det varierer ut fra de ulike registreringsskjemaer hva som forespørres. Se punktet nedenfor.

Hvordan informasjon innhentes

Informasjon samles inn gjennom ulike registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Skjemaer for innsamling:

◊ Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev K-nytt, invitasjoner og annen relevant informasjon på e-post
◊ Innmeldingsskjema for å bli medlem
◊ Påmelding til våre møter og arrangementer
◊ Innsending av nyheter til vår nettside

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante tjenester og produkter, og for å yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. KNF bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene, for å kunne utbedre denne til det beste for leserne.

Følgende informasjonskapsler brukes på knf.kongsberg.no: Google Analytics

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentes gjennom skjema på knf.kongsberg.no gjennom WordPress/Alfazilla, og informasjonen lagres i WordPress og legges inn manuelt i CRM-systemet SuperOffice. Når det gjelder personopplysninger som sendes inn i forbindelse med nyheter, kan noe av dette brukes i saken/artikkelen som produseres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@knf.kongsberg.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Kongsberg Næringsforum kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og andre systemer. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Kongsberg Næringsforum. Det sendes også ut deltakerlister med navn og firma til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

Samtykke

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles, etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 27 og § 28.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Kongsberg Næringsforum ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Navn: Kongsberg Næringsforum SA
E-post: post@knf.kongsberg.no