Home print

Opplev Kongsberg i sommer

 title=

Med bakgrunn i den spesielle situasjonen vi nå er oppe i har opplevelsesnæringen samarbeidet tett og kreativt med å se på hvilke muligheter som finnes for å skape gode opplevelser i Kongsberg i sommer.

Mange begrensninger har gjort at det har vært en nitidig jobb med å finne frem til aktiviteter som både ivaretar smittevernhensyn, samtidig som de er attraktive. – Vi har brukt kreativitet, samarbeid og nytekning for å finne frem til et tilbud vi håper folk setter pris på, sier et samlet Forum for Opplevelser.

Det har vært en tøff tid for næringslivet i Kongsberg. Spesielt har butikker, serveringssteder og ikke minst arrangører, museer og andre tilbydere av aktiviteter blitt truffet hardt av Norges lock-down. Nå skal de fleste av oss skal tilbringe sommeren i Norge og kanskje i nærhet til der vi bor, og byens opplevelsesnæring kommer med en klar oppfordring til oss alle om å bruke de tilbudene vi har i nærmiljøet.

Kongsberg skal ha det beste vertskapet

I sommer skal vi alle være vertskap for de som kommer hit. Det være seg de som tar turen for å besøke venner og familie, eller de som har lagt noen dager av sommerferien sin hit. Vi oppfordrer derfor alle til å ta på seg “servicehatten” og bidra til at opplevelsen av Kongsberg blir så god som bare vi kan gjøre den. Blide og hjelpsomme er vi selvfølgelig, men kanskje vi også kan by litt mere på oss selv? Være litt rause når vi møter nye mennesker, åpne litt opp for å vise frem hvem vi er.

Vi har allerede en rekke aktivitetstilbud i Kongsberg, men det er plass til mange flere. Har din organisasjon eller du selv lyst til å bidra er det bare å sette i gang. Det vi selv ønsker når vi ferierer er ofte å oppleve noe annerledes. Har du et spesielt sted, en aktivitet eller noe å vise frem kan det være noen som har lyst til å betale for det.

Spre budskapet

Med Kongsberg.no har KNF en etablert kanal for å vise hva som finnes av tilbud. Her vil det bli presentert en oversikt over ulike aktiviteter, severdigheter og overnattingssteder. Kongsberg.no har også en Facebookside der vi oppfordrer alle til å dele innlegg, og til å spre budskapet ut over hele landet vårt.

Ved å få flest mulig av oss som bor her til å dele det vi har i vårt lokalmiljø med venner og kjente kan vi nå ut til utrolig mange mennesker.
Har du et bilde eller flere vi kan bruke for å vise frem alt det fine vi har, så tar vi i KNF det gjerne i mot!!