Home print

kongsberg.no i ny drakt

 title=

Etter måneder med planlegging, skrivearbeid og jakt på gode bilder er endelig sida lansert med nytt design, ny teknisk plattform, en del nytt innhold og ikke minst ressurser til å holde sida oppdatert og levende i årene som kommer.

Kongsberg.no skal fortsatt være hele Teknologibyen Kongsberg sin nettside og kommunikasjonsplattform. Den skal være en paraplyside for hele byen og sørge for at folk på en enkel måte får med seg alle Kongsberg sine kvaliteter.

Kongsberg.no skal selge byen

– Vår ambisjon er at sida blir et salgsverktøy for byen, sier Sverre Engelstad, kommunikasjonsansvarlig og prosjektleder for Vekst i Kongsberg. Han ønsker at næringslivet bruker sida i deres rekruttering av nye ansatte, og at folk som vurderer å flytte til Kongsberg blir overbevist om at dette er stedet for dem!

– Når potensielle innbyggere og bedrifter vurderer Kongsberg som sted å flytte til eller jobbe, må vi fremstå bedre i den digitale kundereisen enn vi har gjort frem til nå. Kongsberg må se innbydende ut, vi må få fram våre unike kvaliteter og vi må virke troverdig og attraktive. Vi må bygge omdømme over tid, og derfor var det helt avgjørende at ny kongsberg.no var en av de første tiltakene som satsingsprosjektet «Vekst i Kongsberg» satte i gang, sier Engelstad som også skal fungere som webredaktør for kongsberg.no.

Han og alle partnerne i Vekst i Kongsberg-prosjektet håper nå at sida skal bidra i arbeidet med å få flere tilflyttere, økt sysselsetting, vekst i reiselivet og mere byliv. – Kongsberg.no er et sterkt og naturlig domenenavn, men vi trenger hjelp for å bli den naturlige hovedsiden for Kongsberg. Derfor går vi nå ut og ber om innspill til gode historier, vi ønsker at folk vil dele magiske bilder med oss og vi trenger et tett samarbeid med alle aktører i byen for å få denne sida til å fungere, sier Sverre Engelstad. Han oppfordrer også alle arrangører av små og store arrangementer til å benytte seg av «Det Skjer»-kalenderen for å markedsføre og synliggjøre alt som skjer i byen, og legger videre til at Kongsberg.no og «Det-skjer»-kalenderen enkelt kan lagres som snarveier til hjem-skjermen på mobiltelefonen.

Også for byens innbyggere

Mange er allerede godt kjent med «gamle» kongsberg.no, og den nye siden skal fortsatt være en kilde for informasjon til byens innbyggere. Her vil du finne oversikt over arrangementer, attraksjoner og aktiviteter som tidligere. I tillegg har den nye siden en bedre oversikt over butikker, spisesteder og det tar kun noen få tastetrykk å finne alt som skjer på byens scener.