Home print

KNF jobber digitalt som følge av korona

 title=

Koronasituasjonen ser ut til å vedvare til vel over påske. Vi følger nøye med på utviklingen og har løpende kontakt med Kongsberg kommune  og med andre nærings- og sentrumsforeninger i Norge om hvilke aksjoner de tar.

Nå er det viktig at vi alle tar ansvar, og deltar i den nasjonale dugnaden for landet og hindrer smittespredning. Vi oppfordrer alle våre medlemmer og samarbeidspartnere til å følge myndighetens pålegg og anbefalinger – om ikke for sin egen del, så for alle de som ikke har forutsetninger til å takle smitte og sykdom.

Vi i KNF har som følge av denne ekstraordinære situasjonen besluttet å stenge kontoret på Kirketorget inntil videre, men vi opprettholder så langt det er mulig ordinær drift fra hjemmekontor.

Det betyr at vi er tilgjengelige for dere som medlemmer, kunder og samarbeidspartnere. Handelskammertjenestene våre går som normalt, og vi utsteder både ATA-carneter og effektuerer tolldokumenter i Ess-Cert.

Det er imidlertid en del forhåndsregler vi alle kan ta i bruk for å hindre smitte:

God håndhygiene er viktig for å begrense smitte. Vask hendene med vann og såpe, og ha antibac tilgjengelig hvis håndvask ikke er mulig.
Host i albuen eller i papir. Kast papiret etter bruk.
Det er klokt at vi alle i ulike sammenhenger utviser større forsiktighet med håndhilsing og klemming.