Home print

Kongsberg – en internasjonal småby

Kongsberg Næringsforening har siden 2008 jobbet med relocation-tjenesten INN® International Network of Norway Kongsberg, men fra januar 2021 vil vi ikke lenger tilby denne tjenesten.  Våre klienter  har vært av mange nasjonaliteter. Noen er kommet med tanke på fast ansettelse, mens andre har vært her på kortere eller lengre engasjementer.  Felles for disse er at de har stått ved et veiskille i livet hvor man er i en mer eller mindre sårbar situasjon.

I rekrutteringsprosesser er målet at både bedriften og den nyansatte gjør de gode og riktige valgene. Bedriften må finne den beste kompetansen, og den ansatte må gjøre et riktig valg i forhold til å trives på arbeidsplassen og i et nytt miljø.  Slik sikrer bedriften forhåpentligvis et langt arbeidsforhold. Kongsberg har lenge vært en metropol på enkelte områder. Til tross for at vi er en liten by, har vi et stort antall ulike nasjonaliteter representert.  Dette gir oss noen klare fordeler, men også noen utfordringer.

Selv om vi ikke lenger tilbyr denne tjenesten, vil vi gjøre det vi kan for å gi personer som skal jobbe i Kongsberg en så god start som mulig. Skal din bedrift ansette internasjonalt og har behov for assistanse, kontakt oss gjerne så bidrar vi så godt vi kan i tillegg til at vi kan formidle hjelp via våre dyktige samarbeidspartnere av relocation-tjenester.
Ring oss eller send en epost til Heidi Sandvold

 

[ Rediger ].