Home print

Julebord for de ansatte

 title=

Julebord er fullt mulig

Mange opplever stor usikkerhet med tanke på hvordan en skal klare å avholde julebord til sine ansatte. I år er det kanskje viktigere enn noen gang å styrke trivselen og tilknytningen til arbeidsplassen i en utfordrende tid.

Regjeringen har gitt beskjed om at  julemiddag for mindre grupper, hvor arbeidsgiver tar regningen, i år ikke skal beskattes. Det er hyggelig for de ansatte og bra for restaurantene som sliter. Det samme vil gjelde dersom arbeidsgiver gir et gavekort på restaurantbesøk for sine ansatte, som følge av det tradisjonelle julebordet ikke kan arrangeres.

Kongsberg Næringsforum (KNF) støtter dette tiltaket, og håper bedrifter i Kongsberg benytter seg av denne skattefrie fordelen. Vi kan være behjelpelig med å utstede Sentrumsgavekortet, et elektronisk gavekort som kan brukes hos byens serveringssteder som er medlem av KNF. Serveringsstedene tar smittevern på alvor, og det er derfor trygt å besøke byens spisesteder.

Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan hjelpe deg med gavekort eller om du har andre spørsmål knyttet til julebord eller gaver til ansatte.