Home print

Har du magiske bilder av Kongsberg?

Hvilke steder eller stemninger i Kongsberg gir deg gåsehud? Hvor er ditt favorittsted? Har det skjedd noe spennende på din arbeidsplass som vil løfte Teknologibyen Kongsberg?

Prosjektet “Vekst i Kongsberg” jobber i disse dager med å fornye nettsiden kongsberg.no som Teknologibyens hovedportal for all digital kommunikasjon. Siden vil få en ny og forbedret teknisk plattform, nytt design og mye nytt innhold som skal vise omverdenen den fantastiske byen og kommunen vi bor i.

Kan du hjelpe oss med gode bilder?

Vekst i Kongsberg” jobber med å gjøre Teknologibyen til et enda mer attraktivt sted å bo, jobbe, oppleve og studere, og det skal vi blant annet vise frem på kongsberg.no. Da er gode bilder på nettsiden er alfa og omega.  Nå trenger vi hjelp av alle dere som sitter på magiske bilder av Kongsberg, og som ønsker å bidra med disse til byens beste. Fremover vil det bli lagt ned mye arbeid i å få tatt nye gode bilder og film av Kongsbergs kvaliteter, men dette arbeidet vil ta tid og derfor trenger vi hjelp av dere der ute i startfasen med den nye websiden.

Alle bildene vil bli arkivert i et nytt og godt strukturert mediearkivsystem, noe som vil gjøre det enkelt å hente fram spesifikke bilder ved behov.

Kongsberg.no inneholder kategoriene Bo, Jobbe, Se & Gjøre og Studere, som alle trenger gode illustrasjoner.  For å klare å dette, trenger vi flotte bilder av alt det byen kan tilby.  Det er viktig at bildene har god oppløsning, og vi ønsker at det er mennesker i bildene.

Sitter du på noen skjulte skatter eller planlegger du å ta nye bilder i nær fremtid, så ta kontakt med Sverre Engelstad ved Kongsberg Næringsforum.