Home print

Color Me Rad

 title=

I fjor arrangerte Studentene i Fadderuka Color Me Rad i sentrum – et fargeløp mange av oss husker godt. Politiet og Kongsberg kommune har også i år sagt ja til dette fargeløpet, noe vi må forholde oss til på best mulig måte. Fargeløpet finner sted tirsdag 21. august.

KNF har vært i dialog med fadderstyret og Kongsberg kommune for å finne gode løsninger, nettopp med tanke på våre medlemmer. Resultatet er at de tar flere forhåndsregler i år:

·  Å unngå kastestasjoner på de mest utsatte plassene er et av våre tiltak. Til å bedømme disse plasseringene får vi hjelp fra Bryn Bydrift, da de vasket etter fjorårets løp.
·  Å sperre av startområde ved Kirken og andre steder langs løypa med bånd kan være med på å begrense spredningen av fargepulveret.
·  Å sette starttidspunkt senere på dagen vil gjøre at færre mennesker og biler drar fargen utover i byen og inn i butikker. Fjorårets løp startet rundt klokken 14:00
·  Vi vil informere byens innbyggere og næringsliv om det kommende arrangementet i forkant av løpet. Det gjør vi bla. gjennom Laagendalsposten. Slik får man sjansen til å finne en alternativ parkeringsplass denne dagen.
·  God informasjon og klare regler til faddere og fadder«barn». Vi vil beholde det som et alkoholfritt arrangement og med anstendig oppførsel i løypa.

Her finner dere fadderstyrets tiltak og tanker rundt årets fargeløp. De er åpne for innspill og dialog rundt dette, særlig når det gjelder løypa og rengjøring.

Dersom dere har innspill eller kommentarer oppfordrer vi dere til å ta direkte kontakt med Fadderstyret v/Sunniva Varjord.
sunniva.fadderusn@gmail.com