Home print

På besøk til Stortinget

Bedriftskanalen inviterte til besøk på Stortinget torsdag 7. juni, og det var en god gjeng fra Kongsberg som benyttet anledningen til å treffe representanter fra Buskerudbenken og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Under besøket fikk vi gode tips til hvordan vi kan jobbe med politikerne for å fremme Kongsbergs saker.  Både Kristin Ørmen Johnsen, Trond Helleland og Thorild Widwey holdt innlegg for oss, og satte av tid til dialog med oss.  Helleland ga oss også en fin omvisning i Stortingsbygget.

Møtet med næringsministeren ga mulighet til direkte innspill.  Ministeren ble blant annet invitert til Kongsberg av Bergverksmuseet, noe han var svært positiv til.

Et lite hjertesukk til slutt;  Slike muligheter til direkte kontakt med våre folkevalgte er nyttig, og kan være en god investering for både bedrifter og lokalsamfunn.  Det har Ringerike og Drammen forstått, og møtte mannsterke. Her har Kongsberg litt å hente.  Neste gang sjansen byr seg, håper vi at vi ser mange flere Kongsbergfjes rundt bordet…