Home print

Mye medlemsbedrifter

Vi gleder oss over å ha fått syv nye medlemsbedrifter siden nyttår.  Sammen skaper vi et sterkere næringsliv og et bedre lokalsamfunn. Så langt i år har vi ønsket velkommen til:

Atea AS
Spesialister i IT-infrastruktur.  Rådgiver for digitalisering som rører ved alle samfunnslag og alle bransjer. Utvikler løsninger i nært samarbeid med kundene og partnerne som neste generasjon kan være stolte av.

Eikern Turisttrafikk AS
Drifter charterbåter M/S Eikern. I sommersesongen traffikerer den innsjøen Eikeren i Buskerud og Vestfold mellom Vestfossen og Eidsfoss.

Knutehytta
Knutehytta i Kongsberg er en laftet tømmerhytte fra 1929 med flott beliggenhet på Knutefjell
750 m.o.h i et yndet turterreng. Terrenget og hytta er like populær sommer som vinter.

King of the hill
Kongsbergs første esportsenter. Åpent for medlemmer og drop-in.

Privat Bar
“Oasen” bakgård byr på DJ og Live-musikk hver helg! Fotball og annet sport på storskjerm. Shuffleboard og biljardbord.

Uptoyou AS
Uptoyou AS er et nyetablert selskap som skal utvikle en innovativ, brukervennlig og innbydende markedsføringsplattform som samlet promoterer det lokale tilbudet innen handel, tjenester kultur og reiseliv.

Tinkr AS
Tinkr er et rådgivningsselskap som jobber med samspillet innovasjon, forretningsutvikling og bærekraftig innovasjon. I tillegg til å jobbe med produkt- og tjenesteinnovasjon arbeider de med å bygge innovasjonskompetanse og strukturer i små som store organisasjoner i både offentlig og privat sektor.

YETI MOVE AS
Utvikler selvkjørende snøryddingskjøretøy for den norske flyplassoperatøren Avinor. Løsningen tar sikte på å øke effektiviteten og redusere forsinkelser på flyplasser.

Se oversikt over alle medlemmer i Kongsberg Næringsforum