Home print

Bli kjent med KNF’s medlemmer

Denne høsten har vi startet  en presentasjonsserie av medlemmene våre i nyhetsbrevene.  De kommer fra mange ulike bransjer, og dette kan være en god anledning til å bli kjent med de andre medlemmene i Kongsberg Næringsforum.
Første bedrift ut var Quality Hotel Grand og Janne Johansen. Denne gangen slår vi til med hele tre medlemmer på en gang!

 

alba-gk

gry-klippenbergMed over 30 års erfaring fra jobber i næringslivet og bred erfaring fra salg/marked, sponsorarbeid og prosjektledelse, hjelper Gry Klippenberg mennesker til egenutvikling, mental styrke og gir motivasjon til å endre.  – Jeg har et stort hjerte for gode relasjoner, ser det hele mennesket og jobber med ærlig åpenhet og tillit. Gjennom anerkjennende kommunikasjon bidrar jeg til bedre selvinnsikt og bevissthet rundt viktige faktorer i tilværelsen, sier Gry om jobben sin. Hun er sertifisert coach hos Erickson Coaching  som er en av verdens ledende ICF(International Coach federation) utdannelser.

 

eky-kompetanse

eli-karin-yndestadEKY Kompetanse AS har i 15 år hatt base på Voss, men i fjor etablerte bedriften seg i Kongsberg. EKY Kompetanse får mennesker til å virke sammen. Gjennom personalsamlinger, kurs og lederutvikling jobber gründer og daglig leder Eli-Karin Yndestad med blant annet arbeidsmiljø, kommunikasjon, ledelse, team og konflikthåndtering. Hun har erfaring med grupper fra 6-600 innenfor et bredt spekter av bransjer over hele landet, og er utdannet pedagog med tilleggsutdanning innen ledelse, arbeids- og organisasjonspsykologi, styrearbeid, pedagogikk og veiledning. Eli-Karin og EKY Kompetanse kan vise til over 30 års erfaring med utvikling av mennesker og organisasjoner.

«…..mennesker får systemer til å virke»

jon-erik-lund

nor-kvalitet_kompetanseJon Erik Lund og NOR Kvalitet og Kompetanse AS bruker anerkjente yrkespedagogiske metoder, induktive implementeringsprosesser og endringsledelse for å skape løsningsorienterte ledere som får styringssystemer til å virke i praksis.  Helhetlig kompetanse innenfor ledelse- og styringssystemer er viktig spisskompetanse for alle typer virksomheter, understreker Lund. Jon Erik har utdannet seg for lederutvikling på toppleder-, virksomhetsleder- og linjeledernivå og tilbyr tjenester innenfor organisasjonsutvikling, omstillingsprosesser og tjenestedesign til både innenfor produkt- og tjenesteytende produksjon.

Han har bred erfaring fra virksomhetsutvikling herunder strategisk kompetansestyring og revisjonsarbeid tilpasset strategisk, administrativt og operativt kjerneprosessnivå. Jon Erik er opptatt av kontinuerlig forbedringsarbeid gjennom å skape økt bevissthet og en kultur for riktig kvalitet i omstillingsprosesser. Sentralt her er forankringsprosesser og strategiske vedtak, økt bevissthet i lederlinjen og deres handlingsrom for ledelse og styring av kjerneprosesser, samt skape løpende rapporteringsstruktur på indikatornivå som knyttes til både riktig kvalitet og økt lønnsomhet.