Home print

Tid for kåring av Serviceprisen 2020

Det er for åttende gang vi nå skal dele ut serviceprisen til en lokal bedrift som har utpekt seg ved å gi ekstra god service og kundebehandling. Det har via Laagendalsposten på nett og Facebook kommet inn forslag på 64 ulike bedrifter som folket mener er verdige en nominasjon.

Denne uken har juryen plukket ut fem finalister som i løpet av uke 9 vil bli presentert i avisa. På fredag, når alle er behørig vist frem med omtale og begrunnelse for nominasjonen, åpnes det for avstemming. Følg med i Laagendalsposten for å stemme på den du vil at skal få årets Servicepris.

Vinneren vil i år bli kåret på KNFS årsfest den 26. mars, som for øvrig også er KNFS 30-års jubileumsfest!

Serviceprisen er et samarbeid mellom Laagendalsposten, Universitetet i Sørøst-Norge og Kongsberg Næringsforum. Vinneren får ta med seg kr. 10.000,-som er øremerket et sosialt tiltak i bedriften, annonsering i Laagendalsposten til en verdi av kr. 100.000,- og kurs, utdanning eller bistand fra Universitetet i Sørøst-Norge til en verdi av kr. 60.000,-.

Fakta om kåring av Serviceprisen

Det er en omfattende prosess juryen skal gjennom for å kunne stå igjen med èn verdig vinner av Serviceprisen. Det hele starter i januar ved at lokalavisa vår oppfordrer sine lesere og følgere på sosiale medier til å nominere sine favoritter til prisen. Ut fra de innkomne forslagene plukker juryen ut fem bedrifter. Disse presenteres i Laagendalsposten med begrunnelse for nominasjonene før det åpnes for avstemming. Alle som vil kan avgi sin stemme til den bedriften de mener er den verdige vinner av årets Servicepris. Når du stemmer må du svare på en rekke spørsmål om samtlige av de nominerte for at juryen skal kunne treffe en best og riktigst mulig avgjørelse. Årets vinner kåres på KNFs årsfest i mars.

Tidligere vinnere

2019 Vinmonopolet
2018 Junior
2017 Kopisenteret
2016 Skrim Bil
2015 G.M. Magnussen (Jernia)
2014 EnergiMølla
2013 G.M. Magnussen (Jernia)