Home print

Mia er ny trainee

Mandag 2. september var første arbeidsdag for kandidaten i kull nr. 2 i trainee-programmet. Mia Barlindhaug er ansatt i en 18 måneders trainee-stilling.

Mia er Kongsbergjente og har en variert og spennende bakgrunn fra både Skottland og Norge. Hun har en mastergrad i «Real Estate Management and Developmen»t fra Heriot Watt University i Edinburgh og en Bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Nord Universitet i Bodø.

Når vi spurte Mia hvorfor hun valgte å søke/takke ja til trainee stillingen, forteller hun at det å være med på å utvikle eiendommer som betyr noe for menneskene som skal bruke dem er noe hun ønsker å jobbe med. – For å kunne gjøre dette trenger jeg mere kunnskap og praktisk erfaring. Muligheten til å jobbe og lære med – og av mennesker jeg vet er dyktige, er en av hovedgrunnene til at jeg takket ja til denne trainee stillingen, sier Mia Barlindhaug. Hun er sikker på at KKE, som jobber for Kongsbergsamfunnet vil gi henne erfaring med større og varierte prosjekter som ofte har en stor betydning for lokalmiljøet,

Hun er tydelig på at hun har store forventinger til programmet. – Jeg skal lære mye på kort tid og få muligheten til å omsette og prøve ut min teoretiske kunnskap og forståelse i det virkelige liv, sier Mia. Gjennom å få jobbe sammen med KKE, håper hun å få den praktiske erfaringen hun trenger for selv en dag gang kunne lede et større prosjekt. – Jeg forventer og gleder meg til å få mange utfordringer og oppleve gode og lærende samarbeid som vil gi meg erfaring og læring i et godt miljø, avslutter hun.

Vi gleder oss til å bli kjent med Mia og ønsker henne lykke til!

Muligheter for din bedrift til å delta i traineeprogrammet

Vi starter opp rekruttering av bedrifter utover høsten, og håper at mange bedrifter ønsker å bli med. Programmet er åpent for alle fagretninger og bransjer, og hvor målet er å tiltrekke seg unge, kloke hoder som ønsker å se hva vår region kan tilby av spennende arbeidsplasser.

Vil du vite mer om programmet SE HER