Home print

Merge & Mix 2019

Hold av dagen og kvelden torsdag 21. mars. Da gjentar vi fjorårsuksessen Merge’n Mix – Kongsbergs B2B-møteplass. Dagen avsluttes med en storslått KNF-årsfest.
B2B-messen

Her får du muligheten til å gjøre deg og din bedrift kjent, og møte bredden av byens næringsliv fra ulike bransjer. En dag som kan gi deg nye samarbeidspartnere og kunder! Her åpnes dører for ny business og nye muligheter for deg! Vi viser mangfoldet i Kongsbergs næringsliv, og gir deg en liten dose faglig påfyll.

Stand
Bedriftene presenterer seg og sine produkter og tjenester for hverandre. Vi oppfordrer alle til stille med min. 2 personer for at dere kan være tilgjengelig for alle som vil vite mer om dere, og samtidig benyttet muligheten til å gå litt rundt å snakke med de andre som er på Magazinet denne dagen.

Speed Dating
– få et møte med din drømmekunde! Er det noen du virkelig ønsker å presentere bedriften din for? Målet med speed datingen er å skape nye relasjoner og gjøre business med hverandre. Dette er en spennende og annerledes arena for næringsdrivende hvor man raskt og effektivt kan presentere seg for hverandre. Erfaringene fra i fjor viser at dette er nyttig, og at både små og store bedrifter har utbytte av å delta. Forbered deg godt – bruk dagen aktivt – skap nye muligheter for deg og din bedrift!

 

Årsfesten

Dette er kvelden hvor hele byens næringsliv skal feire seg selv! Det skal vi gjøre i godt selskap med god mat og drikke, underholdning og ikke minst skal vi ære de som æres bør gjennom taler og priser.

Serviceprisen 2018
Nominasjonsprosessen til årets Servicepris starter rett over nyttår, og utdelingen vil skje på årsfesten. Gjennom presentasjoner i Laagendalsposten og folkeavstemminger skal vi finne den i Kongsberg som med rette kan kalle seg den beste servicebedriften.

Hedersprisen 2018 
Det er mange i Kongsbergs mangfoldige næringsliv som bruker tid, fritid og krefter på saker som gagner flere, og som strekker seg utover bunnlinja i egen bedrift. Hedersprisen går til en person eller bedrift som gjør noe positivt for Kongsbergs næringsliv utover egen virksomhet og egeninteresse, og som setter spor også utenfor egen bransje.

Sammen med Sparebank1 Buskerud Vestfold og KONGSBERG Gruppen deler vi ut KNFs Hederspris for andre gang. I fjor var det Rolf Qvenild som mottok prisen til stor applaus. Hedersprisen består av et synlig bevis og kr. 25.000,-.