Home print

Vår aller første årsfest!

 title=

Dette er kvelden hvor hele byens næringsliv skal feire seg selv! Det skal vi gjøre i godt selskap med god mat og drikke, og vi skal ære de som æres bør gjennom taler og priser.

Her kan du se hvem som kommer..

Vi pynter Smeltehytta på Bergverksmuseet til fest, og byr på en kveld med god mat, godt selskap og underholdning.  Ikke minst gleder vi oss til å dele ut Serviceprisen 2018 og KNFs Hederpris.

Hedersprisen

Sammen med Sparebank1 Buskerud Vestfold og KONGSBERG Gruppen er vi stolte over å kunne dele ut KNFs Hederspris for aller første gang.  Hedersprisen, som består av et synlig bevis og kr. 25.000,-,  skal gå til en person eller bedrift som gjør noe positivt for Kongsbergs næringsliv utover egen virksomhet og egeninteresse, og noe som setter spor også utenfor egen bransje.

Vi håper at prisen vil bidra til økt motivasjon, engasjement og næringsutvikling både blant etablerte bedrifter og nyetablerere i alle bransjer.  Prisen er ikke forbeholdt KNFs medlemmer.

Serviceprisen 2018

For sjette gang deles Serviceprisen ut til en bedrift som vet å gi sine kunder gode opplevelser gjennom uvanlig god service.  Som mange kanskje har notert seg, så er utdelingen flyttet fra Bebop & Business i jazzuka, til vår splitter nye årsfest.  På denne måten håper vi å kunne gi vinneren enda mer oppmerksomhet!