Home print

Trainee Kongsberg

 title=

Ønsker du å tiltrekke deg de unge, kloke hodene?  Har du lyst til å gi nyutdannede en unik start og solid kjennskap til vår regions næringsliv?

Kongsberg Næringsforum og Høgskolen i Sørøst-Norge planlegger nå oppstarten av programmet «Trainee Kongsberg».  Dette gir din bedrift en unik mulighet til å synliggjøre dere som en spennende og utfordrende arbeidsplass.  Programmet gir et godt rekrutteringsgrunnlag for høyere kompetanse, og tiltrekker nyutdannede og dyktige unge arbeidstagere til Kongsberg.

Trainee-programmet er en gjennomprøvd modell som har rullet og gått i Drammensregionen i 8 år, og tilbakemeldingene fra deltagerbedriftene og -traineene har vært svært positive.

Informasjonsmøte om Trainee Kongsberg

Vi inviterer til frokostmøte tirsdag 26. september kl. 8.00 for å presentere Trainee Kongsberg.  Meld deg på møtet her > Deltagelsen er selvfølgelig gratis, og helt uforpliktende.

Dette sier deltagerbedriftene
  • ”Traineene er initiativrike og nysgjerrige, de er operative fra dag en»
  • ”Vi klarer ikke selv å lykkes så godt med rekrutteringen som dette programmet gjør – for oss er det en fantastisk måte å tiltrekke bedriften høy kompetanse”
  • ”Vi lærer mye av traineene våre – de kommer med nye innfallsvinkler og bidrar til bedre løsninger for bedriften”
  • ”Trenger du å få fart på et prosjekt anbefaler jeg på det sterkeste å ansette en trainee!”