Home print

Merge’n Mix 2018

Hold av dagen og kvelden torsdag 15. mars! Da introduserer vi Merge’n Mix og KNFs Årsfest!

Denne dagen får du muligheten til å gjøre deg selv kjent i Kongsbergs næringsliv. Du vil også treffe mange andre fra ulike bransjer i den første B2B-messen i KNF-regi. Vår målsetting med dagen er at du og alle andre skal åpne dører for ny business og nye muligheter! Vi vil synliggjøre bredden i næringslivet, rive ”siloene” og gi deg godt faglig påfyll.

Årsfesten 2018

Dette er kvelden hvor hele byens næringsliv skal feire seg selv! Det skal vi gjøre i godt selskap med god mat og drikke, og vi skal ære de som æres bør gjennom taler og priser.

Serviceprisen

Nominasjonsprosessen til årets Servicepris starter rett over nyttår, og utdelingen vil skje under vår aller første årsfest. Bortsett fra flytting av tidspunkt for kåringen av årets servicebedrift, er prosedyren den samme. Gjennom presentasjoner i Laagendalsposten og folkeavstemminger skal vi finne den i Kongsberg som med rette kan kalle seg den beste servicebedriften.

En helt ny pris

Det er mange i Kongsbergs mangfoldige næringsliv som bruker tid, fritid og krefter på saker som gagner flere, og som strekker seg utover bunnlinja. KNF introduserer derfor en helt ny pris for å hedre de som utmerker seg.

Statutter og retningslinjene for kåringen er fortsatt på tegnebrettet, med vi kan love at vi innen den store kvelden skal kunne presentere en verdig vinner!